Onze visie

Aldus Robert de Ceuninck van Capelle.

"Een kleine auto is geen trommel of koekblik meer"


Een kleine auto heeft in de volksmond nog altijd de naam als "boodschappen auto" of "koektrommel" maar eigenlijk verdient zo'n auto die naam niet meer. De compacte auto's die fabrikanten vandaag de dag maken zijn vol van opties en zien er veel leuker uit dan voorheen. Neem als voorbeeld de nieuwe Fiat Panda, deze is compact van formaat, super zuinig dankzij zijn 2 cilinder turbo motor, geen wegenbelasting, een gemiddeld verbruik van 4.1 l / 100km en 85PK! Dit zijn zeer volwassen cijfers en dan hebben we het nog niet eens over de opties gehad!

Welke trommel heeft bijvoorbeeld Low Speed Collision Mitigation System?, een prachtig systeem dat door middel van een laser achter de voorruit zorgt dat er met snelheden tot 30km/h automatisch gewaarschuwd wordt en indien nodig ook geremd voor voetgangers. Verder zijn er veel zaken die het behaaglijke gevoel in de Panda verder stimuleren. Blue&Me TomTom 2 Live, Start&Stop, Climate control, stuurwielbediening, Airbags en alle andere zaken zoals stuurbekrachtiging en centrale deurvergrendeling.

De nieuwe Panda is hip. Nog meer vindt Fiat dat het een auto is voor iedereen. En daar hebben de Italianen gelijk in. Kijk je om je heen dan tref je qua publiek van alles aan in de tot nu toe geleverde Panda's. Van jonge moeders met hun kroost op de achterbank tot mensen die nog een keer een nieuwe auto wilde kopen en knullen in een keurig pak die hun compacte Italiaan door de binnenstad sturen. O ja, en dan heb je ook nog de mensen die de Panda nemen omdat hij zo lekker groen en zuinig is.

Kortom, een zeer complete auto waarbij menig ander merk zich achter de oren mag krabben wat betreft opties, formaat en prestaties. En om het nog aantrekkelijker te maken is de Panda te leveren met een benzine, diesel en LPG motor met een vanaf prijs van €9290,-*! 

 


Aldus Rob de Ceuninck van Capelle

" Een gebruikte auto is geen slechte auto "

Een auto die vroeger 100.000km had gereden was toe aan vervanging, maar vandaag de dag is dat helemaal geen probleem meer. Fabrikanten maken auto's die steeds langer meegaan en kunnen met gemak meer dan 100.000km draaien. Het leveren van een nieuwe auto is leuk, maar een gebruikte is minstens zo mooi. Een leuke occasion voorzien van alle boekjes en onderhoudshistorie is bij ons een standaard.

Alvorens wij de auto's aan de klant aanbieden worden ze nagekeken en gecontroleerd zodat wij er zeker van zijn dat onze klanten met een veilige auto op pad gaan, en wij ECHT kunnen roepen dat het een goede auto is. "Prijs is wat je betaalt, waarde is wat je krijgt"